Wichelroedeloper

Stefaan Schietse

Voordelen

Getuigenis over het belang van een gezonde nachtrust van familie en vrienden rondom mij.

Het belangrijkste als je een nieuw huis (of verbouwing) laat ontwerpen door een studiebureau, is om te weten waar je je bed, bureau of ontspanningshoek veilig tussen de negatieve aardstralen kunt plaatsen. Kinderen en volwassenen hebben er alle baat bij om gezond en gelukkig door het leven te kunnen gaan.

Kijk zelf maar eens rond in je familie- of vriendenkring. Soms kan het echt fout gaan zonder dat daarvoor een aanwijsbare reden is terug te vinden bij de reguliere wetenschap. Een baby die slecht slaapt en vaak huilt door darmklachten e.d. kan als oorzaak hebben dat het bed slecht is opgesteld ten overstaan van de negatieve stralingen. Normaal kan je dit niet te weten komen tenzij dit is onderzocht door een wichelroedeloper.

Bij tieners en volwassenen kan het ziektebeeld zich pas later manifesteren omdat die een hogere weerstand hebben, maar na verloop van tijd ga je toch merken dat de energie gaat verminderen of dat er zich toch bepaalde ongemakken kunnen voordoen. Deze ongemakken kunnen zich uiten door bijv.: hoofdpijn, nekklachten, ademhalingsproblemen, hartklachten, leverproblemen, darmproblemen, e.d. wat ervoor kan zorgen dat men zich minder fit gaat voelen en je naar de dokter moet met de nodige medicatie. De medicatie kan dan wel helpen om het probleem te onderdrukken maar neemt de oorzaak niet weg.

Wij als wichelroedelopers zoeken vooral naar de oorzaak. De combinatie van het opsporen en het verhelpen van die oorzaak en de eventuele medicatie gaat ervoor zorgen dat je vlugger herstelt en je je weerstand terug zal opbouwen zodat je niet hervalt in een ziekte waar je je verdere leven last van hebt.

Wateraders met bijbehorende negatieve aardstralen worden ook wel eens “de stille doder” genoemd. Deze “stille doder“ is zo gevaarlijk omdat je deze niet voelt. Dit kan zich manifesteren in niet erfelijke aandoeningen zoals spierziektes, astma, hartproblemen, enz.

Bij getuigenissen uit de eerste hand van familie, vrienden, ouders en schoonouders zijn er koppels die een partner verloren hebben. De foutieve opstelling van het bed zou een mogelijke oorzaak kunnen zijn. Door onderzoek blijkt dat deze overleden personen geladen waren met negatieve stralen. Helaas veel te laat voor deze overleden personen maar het bewijst dat onderzoek van de woning bijzonder nuttig kan zijn.

De meest voor de hand liggende oplossing zou dus zijn als je bij de bouw of verbouwing van je huis, in samenspraak met je architect of bouwpromotor, je woning laat testen. Zodanig dat er eventuele aanpassingen kunnen gedaan worden i.v.m. het plaatsen van je bed, bureau, kasten of deuren. Op die manier kun je toch de volledige ruimte van je slaapkamer benutten. Uit ervaring stellen we vast dat er over het algemeen altijd wel één iemand in het gezin problemen heeft met zijn/haar gezondheid, wat ervoor kan zorgen dat na een langere periode het fataal afloopt zonder dat daarvoor een aanwijsbare oorzaak is.

wichelroedelopen 2

Wichelroedeloper Stefaan Schietse -
Voor het opsporen van wateraders en aardstralen

Heulestraat 3 - 9890 Gavere - 0470/830.242