Wichelroedeloper

Stefaan Schietse

Dieren

Dieren informatie,
Hoe ze gezonder leven, duiven prijzen kunnen winnen en paarden of honden wèl in hun hok gaan om te slapen.

Duiven
Duiven die in een hok leven dat vrij is van aardstralen zijn gezonder, vruchtbaarder en hebben een betere oriëntatie waardoor ze betere vluchten hebben en meer prijzen kunnen pakken. Bovenstaand zinnetje zegt alles over een top-duif in een hok waar een duivenliefhebber tevreden van is. Een mistevreden duivenliefhebber twijfelt en gaat naar de veearts met schijnbaar gezonde duiven waardoor het minder prijzen winnen een nachtmerrie kan zijn.

Als alles goed verloopt komt een duif voor registratie onmiddellijk binnen. Indien ze minder vlot binnenkomt kan dit wijzen op een magnetisch geladen omgeving, ook al zit de duivin binnen te wachten. Een magnetisch geladen ruimte geeft een wantrouwig gevoel en werkt als stoorzender.

Een andere mogelijkheid is als duiven massaal niet meer naar huis komen, de oriëntatie niet meer in orde is waardoor ze tientallen kilometers van huis verwijderd blijven. Ervaring leert ons dat onderzoek ter plaatse op termijn zijn vruchten afwerpt. Het onderzoek duidt precies aan waar er eventuele stoorzenders aanwezig zijn. Indien er geen aanpassingen aan het hok mogelijk zijn kan een poolwissel op korte termijn zeer goede resultaten opleveren.

Na de winter kan een volgend kweekseizoen een gezonde duivenstapel opleveren en voor tevredenheid zorgen. In de lente kan men dan met plezier uitkijken naar goede uitslagen waar iedereen van opkijkt en complimenten over geeft.

Beste duivenliefhebbers laat je hokken controleren en verkrijg een gerust gemoed.

Paarden
Paarden zijn heel gevoelig om over een waterlijn te stappen. De kruisingen tussen wateraders en aardstralen zijn iets waar paarden niet van moeten weten.
Vooral bij het nuttigen van krachtvoer kan een paard dan heel onrustig worden. Indien zich een kruising van een waterader juist aan de deur met een luik bevindt kan het zijn dat een paard zijn hoofd niet naar buiten steekt om naar buiten te kijken.

Een paard vermijdt alle magnetische velden in zijn box en gaat zich anders gedragen dan een paard in een naburige box.

Beste paardenliefhebber een onderzoek van de stallen en eventuele aanpassing of een poolwissel is heel nuttig en zorgt voor een tevreden paard


Honden
Ook honden mijden alle aardstralen en gaan niet in hun hok indien dit zich op een aardstraal bevindt.
Hier ook dezelfde conclusie. Onderzoek zorgt voor een goed opgeleide hond als zijn hok op de juiste plaats staat.

Iedereen die van dieren houdt kan met een onderzoek het beste uit de dieren halen en dit zowel naar recreatie als naar sport toe en er op die manier meer plezier aan beleven.wichelroedelopen 2

Wichelroedeloper Stefaan Schietse -
Voor het opsporen van wateraders en aardstralen

Heulestraat 3 - 9890 Gavere - 0470/830.242